Breaking News

latest

Profituri record! Mobilă Denver produce articole de mobilier la comandă într-un atelier din Municipiul Oneşti, judeţul Bacău.

  Mobilă Denver, producător de mobilier la comandă înfiinţat în 2003 de Dan Dobrescu, a înregistrat o creştere de peste 60% a cifrei de afac...

 

Mobilă Denver, producător de mobilier la comandă înfiinţat în 2003 de Dan Dobrescu, a înregistrat o creştere de peste 60% a cifrei de afaceri la finalul lui 2020, an ce a creat situaţii nefavorabile la nivel global, ajungând astfel la afaceri de aproximativ 1,4 milioane de euro anul trecut, de la 877.300 în 2019. 

Pentru anul în curs preconizăm o cifră de afaceri de peste 1,5 mil. euro, adică o creştere de cel puţin 10% a cifrei de afaceri, dar depinde şi de situaţia naţională şi chiar globală. Dan Dobrescu, fondatorul producătorului de mobilier la comandă Mobilă Denver. 

În prezent, compania are două spaţii fizice – unul la Oneşti, unde se află şi atelierul de producţie, care deţine şi o parte de showroom, şi altul la Bacău. 

 „La Oneşti este partea logistică, iar la Bacău este un magazin mai mic, de circa 400 mp. În perioada pandemiei, adică în cele două luni de lockdown atelierul a fost închis, iar magazinele au funcţionat într-un regim semideschis. În a doua parte a anului 2020 lucrurile şi-au mai revenit şi sperăm să fim pe drumul cel bun”, Dan Dobrescu.

Niciun comentariu