Breaking News

latest

Un bărbat de 50 de ani a fost agresat în plină stradă. AGĂȘ

  Foto ilustrativă Poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 34 şi 42 de ani, care, la data de 17 iulie a.c. ar fi provocat scand...

 

Foto ilustrativă

Poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 34 şi 42 de ani, care, la data de 17 iulie a.c. ar fi provocat scandal pe drumul public din comuna Agăş şi ar fi lovit şi ameninţat un localnic de 50 de ani. La data de 17 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agăş au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, două persoane l-ar fi agresat şi ameninţat, în timp ce se afla pe drumul sătesc. 

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, bănuiţii, unul de 34 de ani şi celălalt de 42 de ani, s-ar fi întâlnit pe drumul public din localitate, cu bărbatul de 50 de ani şi, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi ameninţat şi lovit la nivelul feţei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, potrivit IPJ Bacău!

Niciun comentariu