Breaking News

latest

„Condu prudent! Cu toții avem familii acasă!”. DN 2-E 85

Poliția Română desfășoară zilele acestea, o campanie de conștientizare pe drumul național DN2 - E85, o campanie inedită. Campania s-a desfăș...


Poliția Română desfășoară zilele acestea, o campanie de conștientizare pe drumul național DN2 - E85, o campanie inedită. Campania s-a desfășurat pe cel mai mediatizat (negativ) drum național și european, denumit și "drumul morții".

Luca este un mare fan al Poliției Române și al activităților desfășurate de polițiști. Așa că, astăzi, la prima oră, „a intrat” în serviciu cu noi. Împreună am pornit la drum. Poliția Română
Conducătorilor auto prezenți în trafic pe DN 2-E 85, pe raza comunei Răcăciuni și pe centura municipiului Bacău, le-a fost adus la cunoștință faptul că, simptomele de oboseală duc la scăderea timpului de reacție, a vederii, a performanței și vigilenței și induc stare de somnolență.

Destinația? DN 2-E 85, comuna Răcăciuni și centura municipiului Bacău. Luca ne-a sprijinit în a transmite mesajul campaniei noastre: „Condu prudent! Cu toții avem familii acasă!” Și… a dorit să ofere și o cafea șoferilor.


 

Unde te grăbești? 
Cu toții avem familii acasă. Condu prudent! Fii prudent la volan.
Hai acasă! 

Au fost câteva din recomandările oferite participanților la trafic, de către polițiștii rutieri, de prevenire și cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară ai Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, conducătorii auto fiind partenerii polițiștilor în demersul lor, lipind stickere cu mesaje preventive pe haionul autovehiculelor pe care le conduceau . Astfel de activități vor fi desfășurate în continuare pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscului la care se expun dacă conduc autovehicule în stare de oboseală.

Niciun comentariu