Breaking News

latest

Pugilistul Ronald Gavril a fost evacuat din locuința ANL din Bacău!

  Românul lui Floyd Mayweather, Ronald Gavril, a fost evacuat din locuința ANL unde stătea cu chirie atunci când venea acasă. Sportivul care...

 


Românul lui Floyd Mayweather, Ronald Gavril, a fost evacuat din locuința ANL unde stătea cu chirie atunci când venea acasă. Sportivul care a luptat de două ori în ring pentru titlul de campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea WBC a fost chemat în instanță de Primăria Bacău pentru că nu achitase chiria lunară în perioada aprilie 2014 – octombrie 2017, potrivit wowbiz.ro.


Conform informațiilor din dosar, Gavril primise o locuință ANL în anul 2010 în schimbul unei chirii lunare de 214,62 de lei. După ce a fost evacuat, pe numele lui Gavril au mai fost emise două citații, una pentru un ”rest” de 1.000 de lei și alta pentru o executare silită. Ronald ”The Thrill” Gavril este considerat în acest moment cel mai valoros pugilist român în activitate. El are 20 de victorii și 3 înfrângeri la profesioniștii, două dintre ele fiind în compania aceluiași adversar, David Benavidez, ambele cu titlul mondial pe masă. Anul acesta, el a fost în cărți pentru un alt meci pentru centura mondială împotriva lui Caleb Plant, actualul deținător al titlului.

Niciun comentariu