Breaking News

latest

Șofer salvat de la moarte de șeful Postului de Poliție Comănești!

  Florentin are 32 de ani și este șeful Postului de Poliție Comănești. Astăzi, în jurul orei 16:20, polițistul se afla cu autospeciala de se...

 


Florentin are 32 de ani și este șeful Postului de Poliție Comănești. Astăzi, în jurul orei 16:20, polițistul se afla cu autospeciala de serviciu, pe un pod, într-o coloană de vehicule formată la ieșirea din municipiul Suceava către localitatea Dărmănești. La un moment dat, polițistul a văzut că, de la un autoturism aflat în fața sa la cca. 100 metri, a început să iasă fum și să se manifeste flăcări, fără ca șoferul să realizeze acest lucru. 

Imediat polițistul a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, s-a deplasat lângă autoturismul care începuse să ardă, a oprit circulația pe ambele sensuri și a realizat o zonă de siguranță pentru celelalte vehicule și persoane. Apoi, a sărit în sprijinul șoferului, folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție. Exemplul polițistului a fost urmat și de către alți participanți la trafic, care au intervenit și l-au sprijinit, fapt pentru care le mulțumim. Florentin a fost astăzi omul potrivit la locul potrivit și, prin prezență de spirit și profesionalism, a prevenit o situație care putea avea urmări din cele mai tragice în condițiile ambuteiajului creat la acea oră de vârf, pe podul suspendat, potrivit Poliția Română!

Niciun comentariu