Breaking News

latest

VIDEO: Ce faci atunci când ai două mașini și un loc de parcare!

În fiecare dimineață, un șofer băcăuan are o sarcină dificilă. Are două mașini, și nu are mereu loc pentru ele. Dilema sa este repede rezo...În fiecare dimineață, un șofer băcăuan are o sarcină dificilă. Are două mașini, și nu are mereu loc pentru ele. Dilema sa este repede rezolvată, după cum se poate vedea în înregistrare!

 

 
Nu este singurul șofer în această situație, și nici ultimul. Această metodă este des întâlnită în Bacău. Problema se rezumă la locurile de parcare. Nici până la această oră, Bacăul nu are un regulament în vigoare al parcărilor, deși se vorbea de acest regulament din ianuarie. În lipsa acestuia, vedem tot felul de specimene care ocupă locurile de parcare, care își parchează în fața blocului și mașinile de serviciu, unele dintre ele fiind de mari dimensiuni (dube/microbuzuri).

Viceprimarul Mun. Bacău se lăuda în luna iulie că Municipiul Bacău are un regulament votat de consiliul local Bacău, regulament despre care nu se mai vorbește nimic.

 Ne-am ținut de cuvânt! De astăzi, avem un Regulament pentru parcări, inițiat de Grupul consilierilor PNL și aprobat de majoritatea Consiliului Local Bacău. 29 iulie/Liviu Miroșeanu

La mai bine de o lună de la anunțul Viceprimarului - Liviu Miroșeanu, nu există o aplicație de parcări unde băcăuanii sa poată depună cererile pentru parcări. Reamintim:

Cererile se vor putea depune online in aplicatia ”Bacovia Parking”, sau fizic la sediul Centrului de informare Cetăţeni. Voi anunta momentul la care se pot depune cererile pentru fiecare zona. Va tin la curent. Liviu Miroșeanu

Niciun comentariu