Breaking News

latest

Senator băcăuan atacat pe facebook de vicepresedintele CJ Bacău: “Deraiatul” - “vânzătorul de băuturi”!

Politica locală băcăuană a fost mereu picantă. În goana după afirmare, unii politicieni uită de bunele maniere, se atacă în cel mai josnic m...Politica locală băcăuană a fost mereu picantă. În goana după afirmare, unii politicieni uită de bunele maniere, se atacă în cel mai josnic mod.

Un exemplu este cel al vicepreședintelui Consiliului Județean Bacău - Gelu Pamfil, care sponsorizează pe facebook o postare plină cu invective la adresa senatorului Cernic Sebastian.

“Când ești mort, tu nu simți nimic, suferă doar cei din jurul tău. La fel și când ești prost! “ Într-o postare halucinantă, demnă de spitalul de nebuni, un senator băcăuan al USR-PLUS ne semnalează “crimele” pe care PSD-ul și conducerea Spitalului Județean le-au făcut de-a lungul pandemiei! “Deraiatul” demnitar ajuns accidental în senat și care se află în barca guvernării, nu are nici cea mai mică urmă de responsabilitate pentru cei doi ani de guvernare în care autoritățile locale au fost lăsate singure în lupta cu pandemia! Mai mult decât atât, senatorul Cernic, căci despre el este vorba, a făcut și un scurt rechizitoriu care .... se termină cu un semn de întrebare!?!? Afirmațiile “vânzătorului de băuturi” de la USR -PLUS îmi întăresc convingerea că se impune examenul psihiatric pentru unii care aspiră la funcții publice! Gelu Pamfil

 Foto Facebook - Gelu Pamfil


Conflictul a plecat de la o altă postare pe facebook, de această dată a Senatorului Sebastian Cernic, postare care spunea:

Cum este posibil ca PSD Bacău să pună frână după frână și să zădărnicească eforturile medicilor în lupta cu virusul COVID-19?! 9 paturi ATI aflate în dotarea Spitalului Sf. Maria din Bacău au fost abandonate timp de mai bine de un an. Aceste 9 paturi puteau salva zeci de vieți în ultimele luni. De ce Președintele Consiliului Județean și conducerea spitalului preferă să fie complici la crimă? Voi adresa această întrebare tuturor celor responsabili până vom afla un răspuns. În acest moment nu pot să bănuiesc, decât, faptul că este vorba de prostie, nepricepere sau din interes politic meschin. Un profesionist cu simț civic nu ar fi lăsat aceste paturi să se prăfuiască în timp ce sute de pacienți au fost puși pe „așteptare”. Aici nu mai este vorba de luptă politică, ci despre viața unor oameni... oare ei înțeleg acest lucru?

Niciun comentariu