Breaking News

latest

Băcăuanii vor plăti curentul în 2022, cu 60% mai mult față de 2021!

  Foto ilustrativă Tradițional, în zona Moldovei, E.On Energie este furnizorul principal de energie electrică, în județele Bacău, Vaslui, Ia...

 

Foto ilustrativă

Tradițional, în zona Moldovei, E.On Energie este furnizorul principal de energie electrică, în județele Bacău, Vaslui, Iași, Neamț, Suceava și Botoșani. Compania a publicat noul preț deja, ce va fi aplicat de la 1 ianuarie. 


Acesta va fi valabil de la data precizată și până la 1 iulie 2022, când se preconizează că va interveni următoarea schimbare, prețul fiind 1,3 lei/kWh. În momentul actual, prețul este de 0,82 lei/kWh, acesta va fi valabil până la data de 31 decembrie 2021. Din această perspectivă, consumatorii au parte de mărire cu 58% a prețului inițial.

Cu toate astea, consumatorii nu vor plăti acest preț până la data de 31 martie 2022, când iese din vigoare legea plafonării. Astfel că, aceștia sunt protejați de această creștere anunțată chiar la începutul anului următor, la 1 leu/kWh. Din aceasta 0,29 lei/kWh vor fi compensați ulterior. Datorită acestora, prețul final pe care clienții îl vor plăti va fi de 71 de bani/kWh.

Niciun comentariu