Breaking News

latest

Dedeman atacă piața de bricolaj din Serbia!

  Dedeman, cel mai mare business antreprenorial de pe piaţa locală, controlat de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, reia ideea expansiunii regio...

 


Dedeman, cel mai mare business antreprenorial de pe piaţa locală, controlat de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, reia ideea expansiunii regionale, iar pieţele din proximitatea României sunt primele pe lista antreprenorilor. 


 „Ne dorim ca brandul Dedeman să devină cunoscut şi în afara României. De fapt, extinderea geografică peste hotare reprezintă în acest moment pentru noi o preocupare zilnică, iar primul pas în această direcţie nu este departe. Este o mutare foarte importantă şi cu siguranţă câştigătoare atât timp cât analizăm cu grijă oportunităţile şi luăm decizii în consecinţă. Atât Balcanii cât şi Europa Centrală şi de Est sunt în analiza noastră“, a declarat pentru suplimentul ZF 23 de ani Dragoş Pavăl, preşedintele, acţionarul şi cofondatorul Dedeman.

Adevăratul motiv ar fi situația pandemică din România, unde vânzările au scăzut drastic, cu  45%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Restricții aplicabile pe plan intern în Republica Serbia: 

După ora 22.00, accesul persoanelor în instituții de alimentație publică aflate în spații închise (restaurante, cluburi, baruri) sau în spații în care se organizează evenimente private (de ex. nunți) este permis doar pe baza certificatului verde, în format digital sau imprimat, emis în Serbia sau în străinătate, care atestă: rezultatul negativ al unui test PCR a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore sau al unui test rapid antigen a cărui valabilitate să nu depășească 48 de ore; dovada efectuării celei de a doua sau a treia doze de vaccin în urmă cu max. 210 zile; dovada infectării anterioare cu virusul Sars-Cov-2 în intervalul anterior cuprins între 14 și 210 zile; dovada prezenței anticorpilor (test S-Protein sau IgG nu mai vechi de 90 de zile), potrivit MAE!

Niciun comentariu