Breaking News

latest

Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita!

  Dupa un an de la tragedia care le-a rapit singurul copil, lacrimile de durere ale parintilor s-au transformat incet, incet in lacrimi de f...

 


Dupa un an de la tragedia care le-a rapit singurul copil, lacrimile de durere ale parintilor s-au transformat incet, incet in lacrimi de fericire. Numai o minune a facut ca viata celor 2 parinti, atat de greu incercati sa capete din nou sens. 
Copilul a venit pe lume cand nimeni nu se mai astepta. A reusit sa umple cumva golul din sufletul parintilor, lasat dupa moartea lui Andrei. 

„Dupa pierderea lui Andrei m-a mangaiat venirea fetitei. Si este atat de minunata incat nici nu stiu sa va explic cat de bucuros sunt si cat de fericit sunt. Golul a fost atat de mare incat am cautat cu disperare sa umplem acest gol si era singurul lucru care putea umple o parte din el, ca el nu se va umple niciodata”, a declarat Dorin Buca, tatal lui Andrei, pentru „Asta-i Romania”, Kanal D. 

Nu pentru ca as fi facut eu in viata mai mult decat altcineva, ci pentru ca copiii erau nevinovati si Andrei era un om exceptional. 

Ne dorim ca Andreea sa mosteneasca caracterul, nobletea, finetea, inteligenta, spiritul lui Andrei”, a adaugat Tatăl. 

Dorin si Marcela sunt convinsi ca ceea ce traiesc acum nu e o intamplare, ci un semn divin. Andrei a plecat pe 30 octombrie, la 22:30, iar Andreea a venit pe lume pe 30 martie, tot in jurul acestei ore.

Niciun comentariu