Breaking News

latest

Protest împotriva certificatului verde în Bacău. Astăzi, ora 16:00!

  Băcăuanii care sunt împotriva certificatului verde, își dau întâlnire astăzi, ora 16:00, în fața casei de cultură. Care sunt principalele ...

 


Băcăuanii care sunt împotriva certificatului verde, își dau întâlnire astăzi, ora 16:00, în fața casei de cultură.

Care sunt principalele nemulțumiri ale protestatarilor:

Nu certificatului verde. Nu vrem să rămânem fără locuri de muncă. E împotriva legii să ingrădești dreptul la muncă a unui cetățean și totodată îi încalci drepturile "de om" pe care le-a dobândit de la naștere. Nu vreau certificat verde!!!!!
Fără vaccin,fara certificat,fara îngrădirea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului
Vrem transparență medicamente sa ne vindece si vrem viață bună sa inființăm paradisul pe acest pământ ajunge cu mizeriile astea care ne tot chinuiți ba nu ba da ,vrem libertate deplină calitate !
NUUUUUU fără certificat. Pentru nimeni. Plus de asta nu îmi place culoarea verde.
NAZI-PASS - UL este nociv pentru"sanatatea" societății,în sensul ca o divizează, de o maniera ireconciliabila (și probabil acesta este unul dintre obiectivele urmarite),nefiind o problema de sănătate, ci politica,fiind punctul de pornire pentru construirea identității digitale (din viitorul apropiat)pentru fiecare cetățean al Planetei(de către cei care se cred stapani).
Nu ,vrem acest pasaport verde ,nu seruri experimentale vrem libertate si iubire. Daca va iubiti pe voi insiva iubiti si poporul ,ginditiva la viitorul copiilor de miine ce viitor vor avea.USR va rugam nu acceptati green pass verde.Va implora poporul Roman.Nu seruri experimentale.
Ăștia ne vor bolnavi intenționat! ca să trăiască ei după bolile puse în cârca noastră, până și clima este la butoanele lor!


Potrivit platformei oficiale de vaccinare,  Certificatul digital UE privind COVID este: 

  • Gratuit 
  • Valabil în toate statele membre ale Uniunii Europene 
  • Disponibil în limbile română și engleză 

Certificatul digital UE privind COVID nu este un document obligatoriu, dar este acceptat, la nivel european, ca dovadă autorizată pentru a atesta calitatea de persoană vaccinată, testată negativ sau recuperată după infecția cu COVID-19. Pentru generarea unui certificat digital UE privind COVID puteți:

Un comentariu

  1. Daca vaccinare s-ar fi facut cu plata din partea persoanei vaccinate,nu ar mai fi fost atatia antivaccinisti,Auristi si habarnisti. O groaz de prosti pe km patrat, mancatori dse kkt.

    RăspundețiȘtergere