Breaking News

latest

Autogara Bacău: Focar de infecție!

  Autogara Bacău este una dintre cele mai importante porți de intrare din oraș, o carte de vizită.  Primul loc pe care îl văd străinii care ...

 


Autogara Bacău este una dintre cele mai importante porți de intrare din oraș, o carte de vizită. 


Primul loc pe care îl văd străinii care ajung la Bacău cu autocarul sau microbuzul este o imaginea dezolantă. Primul impact le lasă vizitatorilor un gust amar. 

Băcăuanii se revoltă pe rețelele de socializare și postează poze cu autogara Bacău, care a devenit un adevărat focar de infecție pentru călători:

Suntem tratați ca niște boschetari, scaunele de așteptare sunt jegoase, put, sunt pline de resturi și excremente. Viorica Pavel

Sala de așteptare este respingătoare. Pereții sunt plini de igrasie, urme de picioare, murdari, tencuiala stă să cadă.


Ultima dată când am am auzit de un plan pentru Autogara Bacău, a fost în octombrie 2020, când Transport Bistrița SA a obținut un certificat de urbanism prin care vizează transformarea clădirii autogării, după o supraetajare, în hotel. Nimic nu s-a întâmplat!

Cand s-au facut locurile din fata autogarii pentru taxiuri, administratia locala se lauda fiindca reusise sa recupereze acea suprafata de la patronul autogarii, fiind spatiul public.Atunci am intrebat daca se mandresc si de felul cum arata aceasta constructie fiind totusi o poarta de intrare in oras. Raspunsul a fost ca se asteapta planul de mobilitate urbana. Anii au trecut....nimic nu s-a intamplat...au metode de constrangere dar cine sa le aplice. Ecaterina R.

Niciun comentariu