Breaking News

latest

Ce poate fi mai fain decât să stai într-un igloo, la căldură, în timp ce te poți bucura de preparatele culinare ale bucătăriei noastre?

  Cu o amenajare plăcută și o personalitate aparte care îl deosebește, categoric, de toate celelalte pub-uri cu care ne-am obișnuit în Bacău...

 


Cu o amenajare plăcută și o personalitate aparte care îl deosebește, categoric, de toate celelalte pub-uri cu care ne-am obișnuit în Bacău, restaurantul River Pub conferă o stare de relaxare și confort. Amplasat pe Insula de Agrement, departe de străzile aglomerate și de gălăgia ambientală care fac parte din rutina zilnică, împrejurimile restaurantului alcătuiesc un peisaj natural și armonios, în care liniștea predomină. Astfel, poate fi o opțiune mai interesantă de servire a masei. Indiferent dacă ajungi aici cu familia, cu prietenii sau chiar de unul singur, sigur vei remarca contrastul plăcut pe care locația îl oferă. 
Pentru a completa ambianța primitoare de pe ponton, terasa pub-ului este amenajată cu igloo-uri încălzite. River Pub sunt și cei care au venit cu ideea în Bacău. Au reușit să implementeze această experiență deosebită chiar pe Insula de Agrement, încă din anul 2020. Igloo-urile au capacitate de maxim 6 persoane și e neapărat să îți faci o rezervare dinainte dacă vrei să prinzi loc. La River Pub meniul cuprinde preparatele la grill, pizza, burgeri și deserturi. Cele mai populare mâncăruri ale restaurantului sunt: salata Cezar, cartofii prăjiți cu piept de pui și salată, burgerul de vită cu cartofi prăjiți, burgerul River cu cartofi prăjiți și burgerul vegetarian cu cartofi prăjiți. 
Obiectivul principal al bucătăriei este gătirea preparatelor delicioase din ingrediente proaspete în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, barul pub-ului oferă o gamă diversă de băuturi răcoritoare, cafea și fresh-uri, pe care le poți asocia mâncării preferate. Totodată, restaurantul River Pub servește și ca spațiu pentru evenimentele private. Având o capacitate impresionantă, spațiul se pretează pentru evenimentele sociale. Fie că este vorba de zile de naștere, aniversări și celebrări speciale, este locul ideal pentru mesele festive sau de familie. Astfel, River Pub este un restaurant primitor, care se adresează tuturor. Preparatele sunt diverse, la prețuri decente. Mai mult, după ce ai savurat întreaga experiență, poți opta și pentru o scurtă relaxare în prezența liniștitoare a lacului de Agrement Bistrița, într-un cadru familiar. 
Programul restaurantului River Pub: Luni-Vineri: 11.00 – 23.00

Niciun comentariu