Breaking News

latest

În urma accidentului grav de la Onești, a murit medicul de familie din Com. Sascut, Dr. Vultur Lucica!

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în orașul Onești. O femeie de 60 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care un copil, au fost ...
Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în orașul Onești. O femeie de 60 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care un copil, au fost rănite. (detalii aici)

 „În urma coliziunii dintre două autoturisme au rezultat patru victime (trei adulți și un minor). O persoană de 60 ani a fost descarcerată și este în stop cardiorespirator”, a anunțat ISU Bacău. 

Dr. Vultur Lucica era medic de familie din Comuna Sascut, Județul Bacău. Un medic foarte apreciat și iubit în comunitate.

Se pare ca astăzi Dumnezeu a avut nevoie de un medic și ne-a luat-o pe buna și respectata doamnă doctor Vultur Lucica ...noi am ramas cu lacrimi și regrete. Lili L.
REGRETE ETERNE! UN MEDIC CU SUFLET MARE! O PIRDERE ENORMĂ PT TOATĂ COMUNA SASCUT SI TOTI CEI CARE AU CUNOSCUT-O! Mariana U.
Nu-mi vine sa cred, o doamna foarte deșteaptă si pregatita in domeniul medicinei, ce diagnosticuri dadea ea, acelea erau, puteai sa mergi, la cei mai buni medici din tara! Pacat...Dumnezeu s-o odihnească în pace! Petra L.
REGRETE ETERNE SUFLET BLÎND SI SALVATOARE A MII DE SUFLETE DE A LUNGUL ANILOR AICI ÎN SASCUT. Doru B.

Niciun comentariu