Breaking News

latest

O femeie de 34 de ani a fost răpită și violată într-o pensiune din Bacău de către fostul concubin.

  La 23 ianuarie, în jurul orei 04,30, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată printr-un apel la 112, de către o femeie de 34 de ani, din jud...

 


La 23 ianuarie, în jurul orei 04,30, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată printr-un apel la 112, de către o femeie de 34 de ani, din judeţul Neamţ, despre faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie, a fost ţinută fără voia ei într-o pensiune din Bacău de către fostul concubin. 

Din primele verificări a rezultat faptul că bărbatul din Bacău ar fi aşteptat-o pe fosta concubină, în seara zilei de 22 ianuarie, în jurul orei 20,00, după terminarea programului de lucru, şi i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi. 

”În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului sa oprească, iar ulterior, sub constrângere ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 04,00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic”, IPJ Bacău

În jurul orei 04,00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei. 

Niciun comentariu