Breaking News

latest

Școala Primară Țepoaia (Bacău) este imposibil de recunoscut după renovarea efectuată de Asociația BookLand!

Asociatia BookLand reprezinta un demers educational de amploare, unic in Romania: renoveaza & doteaza scoli in mediul rural, inspira tin...Asociatia BookLand reprezinta un demers educational de amploare, unic in Romania: renoveaza & doteaza scoli in mediul rural, inspira tinerii prin intermediul interviurilor cu persoane exceptionale care si-au indeplinit visele si organizeaza cele mai cool tabere!

Școala Primară Țepoaia din Comuna Motoșeni, județul Bacău a beneficiat de o renovare model, la inițiativa asociației.

Așa arăta Școala Primară!


Așa arată acum!𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚 𝐓𝐞𝐩𝐨𝐚𝐢𝐚 (Bacau) este imposibil de recunoscut dupa renovarea care a durat aprox 4 luni. Nu am daramat zidurile, in rest am facut tot. Am schimbat toata instalatia electrica, inclusiv corpurile de iluminat, am inlocuit acoperisul antic, am termoizolat cladirea la exterior, apoi am zugravit exteriorul. Am trecut la interior unde am inlocuit ferestrele si usile vechi, am schimbat si usile salilor de clasa cu usi moderne, am turnat sapa peste tot, am montat gresie si parchet, am reparat peretii si i-am zugravit. Ferestrele le-am decorat cu jaluzele si cu glafuri. In bai am montat uscatoare pentru maini & dispensere hartie igienica & dozatoare sapun & dispensere hartie prosop. Am dotat-o integral cu mobilier scolar, cu un videoproiector si cu rechizite scolare.

 
 
Completează și tu formularului 230, adica redirectionare 3,5 % catre Asociatia BookLand. ”Scolile rurale din zonele defavorizate au cele mai mari nevoi de investitii! Cu alte cuvinte, cei 958.581 de copilasi care invata in aceste scoli sunt dublu dezavantajati: provin din familii cu venituri scazute si merg la scoli slab dotate, construite acum 100 de ani! 

Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐜𝐨𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐔𝐋 𝐑𝐔𝐑𝐀𝐋 pentru a le asigura acestora sansa la o educatie de calitate. Am renovat&dotat 37 scoli, anul acesta ne-am propus sa renovam 25! 

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii de la sat, completeaza 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝟐𝟑𝟎 (și transmite-l pe office@book-land.ro). 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢! https://book-land.ro/formular230/

Niciun comentariu