Breaking News

latest

VIDEO: Momentul când s-a produs accidentul feroviar din Gara Bacău. O fetiţă de 12 ani a fost lovită de o locomotivă care traversa calea ferată.

  Ieri, 25 ianuarie 2022, s-a produs un accident feroviar grav la Bacău. O fetiţă de 12 ani a fost lovită de o locomotivă care traversa cale...

 


Ieri, 25 ianuarie 2022, s-a produs un accident feroviar grav la Bacău. O fetiţă de 12 ani a fost lovită de o locomotivă care traversa calea ferată. 


Momentul cu un puternic impact emoţional a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se poate observa clar cum fetiţa care se afla cu spatele nu vede garnitură de tren şi traversează calea ferată fără a se asigura corespunzător. Minoră se afla în stare gravă şi în aceste momente se afla la Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, potrivit bzi.ro

 „O minoră a fost transferată de urgență de la Bacău în urma unui accident feroviar. Aceasta a suferit un politraumatism și a fost internată în ATI – chirurgie plastică. O echipă multidisciplinară intervine în aceste momente și se încearcă salvarea membrului inferior”, a declarat dr. Roșu Solange, purtător de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Sf. Maria”.

 Sursa foto/video: bzi.ro

Niciun comentariu