Breaking News

latest

Mamă a trei copii, absolventă a trei facultăți și a unui master, ofițer de poliție și… un om cu o inimă mare! O băcăuancă pe cinste!

Mamă a trei copii, absolventă a trei facultăți și a unui master, ofițer de poliție și… un om cu o inimă mare! Așa am caracteriza-o în câteva...Mamă a trei copii, absolventă a trei facultăți și a unui master, ofițer de poliție și… un om cu o inimă mare! Așa am caracteriza-o în câteva cuvinte pe Ramona Ciofu, una dintre ”vocile” MAI. 


Asemenea oricărui purtător de cuvânt, asumarea, atitudinea, adaptarea și rezistența sunt doar câteva dintre calitățile care îi definesc activitatea și povestea de viață. În anul 2016 și-a început carieră ca agent în cadrul Poliției Rurale a județului Bacău, activitate din care a învățat să ia decizii corecte într-un timp foarte scurt și să empatizeze cu cei aflați în suferință. 

Cariera ei nu s-a oprit acolo. De un an este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și vă garantăm că este întotdeauna prezentă în mijlocul evenimentelor și mereu pregătită să ofere un răspuns documentat și argumentat. 

”Îmi plac lucrurile dificile, am suficientă energie, suficient optimism și suficientă credință încât să reușesc să transmit oamenilor și sufletul nostru, nu doar vorbele noastre”, așa își descrie Ramona firea și așa am aflat și noi care îi sunt resursele. 

A început cea de-a treia facultate, Facultatea de Drept, după un an de activitate în Poliție, și a absolvit-o, ca șef de promoție, la vârsta de 40 de ani. A reușit să-și urmeze visul și vrea să-i inspire pe toți cei care poate nu au curajul să facă o schimbare în carieră, să facă ceea ce-și doresc. Despre cum reușește să împace cariera cu viața de familie, Ramona ne-a spus așa: 

"Dacă facem totul cu dragoste și din tot sufletul, atunci și cei din jurul nostru vor vedea asta și atunci nu o să fie nici greu, o să iasă totul natural!" 

La fel ca Ramona sunt și alți comunicatori din structurile Ministerului Afacerilor Interne, cărora le mulțumim pentru profesionalismul și promptitudinea cu care transmit informațiile importante despre instituție, indiferent de zi și de oră. Cu această ocazie, vrem să vă mulțumim și vouă, urmăritorilor paginii noastre, care ne sunteți mereu aproape și care ne-ați ales ca sursă credibilă de informare.

Comunicat MAI, Sursă foto: MAI.

Niciun comentariu