Breaking News

latest

Psd-iștii băcăuani care s-au îngrămădit la poză cu ocazia înfrățirii comunei Răcăciuni cu satul Vancicăuți din Ucraina, nu fac nimic în aceste momente grele!

Localitățile din Bacău care s-au înfrățit cu localități din Ucraina, nu fac nimic în aceste momente. Autoritățile sunt amorfe! De 4 zile, ța...


Localitățile din Bacău care s-au înfrățit cu localități din Ucraina, nu fac nimic în aceste momente. Autoritățile sunt amorfe!


De 4 zile, țara vecină trece prin încercări vitale pentru existența ei. Armata ucraineană rezistă eroic în fața agresorului rus. Nu foarte mulți băcăuani își mai aduc aminte de înfrățirile dintre satele/comunele/orașele din Județul Bacău cu localități din Ucraina. 

Înfrăţirea oraşelor se poate defini ca un acord de prietenie, implicând cooperarea a două colectivităţi din două ţări diferite, cu susţinerea ambelor administraţii locale. Cele două comunităţi înfrăţite derulează proiecte şi desfăşoară activităţi centrate pe diferite teme şi promovează înţelegerea similarităţilor şi diferenţelor.

În practică, de partea noastră, autoritățile locale nu fac nimic în aceste momente. În anul 2018, psd-iști de seamă s-au îngrămădit într-o poză care anunța înfrățirea localității Răcăciuni cu satul Vancicăuți din regiunea Cernăuți. Deși au instrumentele la îndemână, aceștia dau dovadă de lașitate în aceste momente grele. 

Niciun comentariu