Breaking News

latest

Consiliul Județean Bacău i-a creat lui Gelu Panfil un birou călduț în Onești. Va urma un birou călduț pentru Constantin Scripăț în apropiere de VINALCOOL SA BACAU!

Foto ilustrativă Pentru că oneștenii stăteau la cozi interminabile la punctul de lucru al Consiliului Județean Bacău, Președintele CJ Bacău ...

Foto ilustrativă


Pentru că oneștenii stăteau la cozi interminabile la punctul de lucru al Consiliului Județean Bacău, Președintele CJ Bacău a decis să mai deschidă un punct de lucru, special pentru vicepreședintele CJ Bacău - Gelu Panfil. 

Noul punct de lucru va asigura relația directă cu cetățenii din municipiul Onești și din cele 16 UAT-uri din zona Văii Trotușului. Biroul Zonal Onești va contribui la simplificarea relațiilor dintre administrația județeană și cetățenii din zonă care nu utilizează portalul de servicii electronice al CJ, evitându-se astfel deplasarea acestora la sediul central pentru informații despre documentația necesară obținerii certificatelor de urbanism, stadiul avizării acestora, formularele pentru obținerea autorizațiilor de construire, depunerea solicitărilor de informații publice dar și alte servicii specifice. Consiliul Județean Bacău

Pe surse, am aflat că se pregătește un punct de lucru special, tot pentru un vicepreședinte special - Constantin Scripăț. Astfel, aflăm că noul punct de lucru ar putea fi creat pe Str. Calea Moinești, Nr.24 BIS!

Acest articol este un PAMFLET, se tratează ca atare!

Niciun comentariu