Breaking News

latest

EduTeCa PsihoClinic oferă evaluări psihologice GRATUITE copiilor adoptați și consiliere psihologică GRATUITĂ familiilor adoptive!

Centru de terapii pentru copii tipici dar si atipici - 𝐄𝐝𝐮𝐓𝐞𝐂𝐚 𝐏𝐬𝐢𝐡𝐨𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 din Bacău, vine în sprijinul copiilor adoptați ...Centru de terapii pentru copii tipici dar si atipici - 𝐄𝐝𝐮𝐓𝐞𝐂𝐚 𝐏𝐬𝐢𝐡𝐨𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 din Bacău, vine în sprijinul copiilor adoptați dar și a familiilor adoptive. Echipa centrului este formata din psihologi, psihoterapeuti, terapeuti ocupationali si psihopedagogi pregatiti pentru o serie vasta de terapii:
  1.  terapie cognitiv-comportamentala 
  2.  terapie ABA 
  3.  psihoterapie 
  4.  stimulare a limbajului 
  5.  terapie ocupationala 
  6.  piano-terapie 
  7.  terapie de grup
Noi, EduTeCa PsihoClinic, suntem alaturi de familiile cu suflet mare, care indraznesc sa schimbe destine. Care indraznesc sa-si asume necunoscutul de a creste un copil adoptat. Care isi doresc sa traiasca in armonie si iubire. Stim ce provocare este sa faci acest pas, o stim din propria experienta. 𝐃𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚, 𝐥𝐚 𝐄𝐝𝐮𝐓𝐞𝐂𝐚 𝐏𝐬𝐢𝐡𝐨𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐞𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐄 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐀 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐢𝐯𝐞. Putem comunica prin intermediul paginii de Facebook, cu mesaje in privat. Sau puteti trimite email la adriana.zamfirescu86@gmail.com.

Niciun comentariu