Breaking News

latest

"Tata Urs", "Gavrilă": Banii necesari pentru operație au fost strânși, vă mulțumim din suflet!

Reprezentanții cetei Ursul din Asău anunță că cei 20.000 de lei au strânși. Reamintim că Daniel suferă de cancer la stomac. După luni de ch...


Reprezentanții cetei Ursul din Asău anunță că cei 20.000 de lei au strânși. Reamintim că Daniel suferă de cancer la stomac. După luni de chimioterapie, șansele de a învinge boala sunt mari, dar este nevoie de o operație complicată, care poate fi efectuată doar într-o clinică privată, contra cost.

Banii necesari pentru operație au fost strânși, vă mulțumim din suflet! Lui Daniel i-au fost prescrise ședințe suplimentare de chimioterapie, intervenția chirurgicală fiind amânată pentru când starea fizică a acestuia o va permite.

Membrii echipei atrag atenția, suma a fost strânsă, apelul de donații a fost închis!

Am aflat cu indignare că persoane necunoscute, rău intenționate, profită atât de situația gravă în care se află Daniel Nicodim cât și de popularitatea acestuia pentru a câștiga bani nemunciți. Astfel, au fost observați, pe străzile din Comănești, indivizi care, având asupra lor fotografia lui Daniel, solicită donații în numele acestuia. Acei indivizi sunt ESCROCI, vă rugăm, în cazul în care îi întâlniți, să sesizați imediat Poliția!

Niciun comentariu