Breaking News

latest

Ciocolată și ouă Kinder, RETRASE și de pe piață, după ce zeci de copii din cel puțin 9 țări s-au infectat cu salmonella!

Ciocolata este retrasă din magazinele Auchan din cauza suspiciunii de contaminare cu salmonella. ANSVSA precizează că, potrivit companiei Fe...Ciocolata este retrasă din magazinele Auchan din cauza suspiciunii de contaminare cu salmonella. ANSVSA precizează că, potrivit companiei Ferrero, numai produsele enumerate pe site pot fi afectate. Este vorbe despre anumite produse Kinder Surprise, Kinder Schoko-Bons, Kinder mini ouă, Kinder Happy Moments și Kinder Mix. 

Marea Britanie are cel mai mare număr de incidente, cu 63 de cazuri confirmate până la 5 aprilie, a precizat ECDC, adăugând că alte ţări cu cazuri probabile sau confirmate sunt Franţa, Irlanda, Belgia, Germania, Luxemburg, Olanda, Suedia şi Norvegia.

Persoanele care au achiziționat produsele având EAN-ul menționat mai jos sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Client, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia”, arată sursa citată.

Niciun comentariu