Breaking News

latest

O angajată a Spitalului Județean Bacău încasează un spor de 4700 lei/lunar pentru un proiect cu fonduri europene TRUCAT!

Directorul financiar-contabil al Spitalului Județean Bacău încasează un spor de 50% la salariu, sub forma unui spor salarial, deși proiectul...


Directorul financiar-contabil al Spitalului Județean Bacău încasează un spor de 50% la salariu, sub forma unui spor salarial, deși proiectul cu fonduri europene la care lucra a dus la favorizarea unui ofertant și implicit la înapoierea banilor europeni. 

Proiectul cu fonduri europene are COD SMIS 125390, iar prin nota de constatare a neregulilor și stabilire a corecțiilor financiare din 20.08.2020, reiese clar favorizarea unui ofertant:


Directorul financiar-contabil al Spitalului Județean Bacău și-a cerut singură un spor brut de 4700 lei lunar pentru timpul alocat acestui proiect, mai exact, o medie de 4 ore pe zi!Comitetul Director al Spitalului Județean Bacău a dat curs cererii și aproba acest stimulentul financiar. Astfel, prin hotărârea nr.10151/22.02.2021, se aproba acordarea stimulentului, începând cu luna aprilie 2021!


Spitalul Județean Bacău s-a conformat imediat, a achitat suma de 1.300.000 lei către autoritățile de gestionare a fondurilor europene, după cum scrie radioeasy.ro

Interesant este că stimulentul financiar acordat Directorului financiar-contabil al Spitalului Județean Bacău a continuat să fie acordat, deși, la proiectul manageriat de aceasta, a trebui să înapoieze banii europeni. La fel de interesant este bugetul din care este alocat acest stimulent, din banii băcăuanilor!
Niciun comentariu