Breaking News

latest

Colegiul Economic "Ion Ghica", Bacău are nevoie de amenajarea terenului de sport!

Educaţia fizică din şcoală contribuie nu numai la buna condiţie fizică şi sănătate a elevilor, dar, de asemenea, ajută tinerii s...

Educaţia fizică din şcoală contribuie nu numai la buna condiţie fizică şi sănătate a elevilor, dar, de asemenea, ajută tinerii să facă şi să înţeleagă mai bine activitatea fizică, cu repercusiuni pozitive pentru întreaga lor viaţă. Cu atât mai mult, educaţia fizică din şcoală determină transferul unor cunoştinţe şi deprinderi ca spiritul de echipă şi fair-play-ul, cultivă respectul, conştientizarea socială şi asupra propriului corp, oferă o înţelegere generală a 'regulilor jocului', noţiuni pe care elevii le pot folosi ulterior mai prompt la alte discipline şcolare sau în situaţii de viaţă.Din păcate, la Colegiul Economic "Ion Ghica" Bacău nu exista sală de sport iar terenul actual necesită remedieri și amenajări conform standardelor actuale.
Cu toate acestea, echipa de fotbal a școlii s-a calificat anul acesta până la faza regională a Olimpiadei naționale a sportului școlar. Asigurarea unor condiții optime de antrenament nu i-ar motiva doar pe membrii echipei ci ar determina o mai mare implicare a elevilor în activitățile sportive extrașcolare.

Un teren asfaltat, dotat cu porți, coșuri de basket sau fileu pentru volei adecvate ar reduce riscul accidentărilor și ar permite practicarea mai multor sporturi de echipa.
Ne dorim ca și Colegiul nostru, aflat în centrul orașului, să se poată mândri cu un teren de sport care să se ridice la standardele actuale și care să nu ofere impresia unui spațiu improvizat.

Comunicat! 

Niciun comentariu