Breaking News

latest

EXCLUSIV: Angajatul din Primăria Onești, care încasa 7.000 lei, pentru o singură ședință, declarat INCOMPATIBIL de ANI!

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat orga...


Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul numitului Chiriac Robert Ionut, sef serviciu in cadrul Serviciului Juridic și Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei Mun. Onești conform legii Legea nr. 176/2010.

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 aprilie 2019 – 12 martie 2021, întrucât a deținut și exercitat simultan atât funcția publică de șef serviciu în cadrul Serviciului Juridic și Autoritate Tutelară al Direcției Administrației Publice din cadrul Primăriei Mun. Onești cât și funcția de administrator în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea 161/2003. ANI

Bună ziua Bacău a mers pe firul angajării numitului Chiriac Robert Ionut, sef serviciu in cadrul Serviciului Juridic și Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei Mun. Onești, și aflăm (pe surse) următoarele:

Chiriac Robert Ionut a primit postul politic din partea fostului Primar al Mun. Onești (Nicolae Gnatiuc). Acesta, s-a angajat să-i facă campanie fostului primar. Postul călduț primit din anul 2019 presupunea să participe la o singură ședință/lună de consiliu de administrație, și să primească 7.000 lei brut pentru asta!

În urma comunicatului ANI, numitului Chiriac Robert Ionut, (fost) sef serviciu in cadrul Serviciului Juridic și Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei Mun. Onești conform legii Legea nr. 176/2010, este bun de plată. Suma cumulată pe care ar trebui să o restituie se ridică la 35.000 euro!

Un cititor ne trimite o poză mai actuală! 


FOTO: euroavocatura.ro

Niciun comentariu