Breaking News

latest

S-a semnat contractul în vederea aplicării tratamentelor avio de dezinsecție în Municipiul Bacău!

ℹ️În vederea prevenirii şi combaterii insectelor care provoacă disconfort în spaţiile deschise la nivelul Municipiului Bacău, Se...

ℹ️În vederea prevenirii şi combaterii insectelor care provoacă disconfort în spaţiile deschise la nivelul Municipiului Bacău, Serviciul Municipal de Utilităţi Publice în calitate de operator Dezinsecție-Dezinfecție-Deratizare (DDD) a încheiat contractul subsecvent în vederea aplicării tratamentelor avio de dezinsecţie.
ℹ️ Sunt asigurate 3 etape de tratament la nivelul întregului municipiu, acestea fiind programate începând cu această lună.

Combaterea eficientă a vectorilor supuşi tratamentului se raportează la condiţiile meteorologice, lipsa precipitaţiilor pe o perioadă de cel puţin 3 zile consecutiv şi la înregistrarea unor temperaturi optime pe timpul nopţii.

ℹ️În funcţie de necesităţi, operatorul va interveni şi cu mijloace terestre pentru dezinsecţie în zonele în care se înregistrază focare.

ℹ️În paralel s-au demarat şi măsuri de deratizare în spaţiile deschise, prioritare fiind platformele şi punctele de colectare a deşeurilor menajere, pieţele şi parcurile.
Fiecare operaţiune va fi adusă la cunoştinţa publicului în mod adecvat prin anunţuri, panouri de avertizare şi prin marcarea staţiilor de intoxicare pentru combaterea rozătoarelor.

Niciun comentariu