Breaking News

latest

Un băcăuan s-a aruncat împreună cu copiii săi în apele Barajului Berești din Bacău. Copiii au murit!

Foto:  observatornews.ro . Un bărbat de 30 de ani a plecat de acasă cu doi copii minori, de patru ani și respectiv cinci luni, cu intenția d...


Un bărbat de 30 de ani a plecat de acasă cu doi copii minori, de patru ani și respectiv cinci luni, cu intenția de a se arunca în apele Barajului Berești din județul Bacău. Mama copiilor a fost cea care a sunat la 112, speriată că se va produce o tragedie. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, care au scos doi minori din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței. În ciuda manevrelor de resuscitare, minorii au fost declarați decedați, potrivit observatornews.ro.

"Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări", a transmis IPJ Bacău.

Bărbatul este în continuare căutat, atât în apele Barajului Berești, cât și pe uscat. 

Niciun comentariu