Breaking News

latest

Asociația Patmos Onești: Ajutați-ne să ducem 35 de copii la mare 6 zile, 5 nopți.

Asociația Patmos din Onești a inițiat o campanie umanitară pentru copiii abandonați, săraci din localitate. Proiectul social denumit " ...

Asociația Patmos din Onești a inițiat o campanie umanitară pentru copiii abandonați, săraci din localitate. Proiectul social denumit "Bucuria copilăriei pe litoral", are binecuvântarea Protopopiatul Onești, prin Protopop Ioan Bârgăoanu.  Asociația își dorește să aducă zâmbete pe fata acestor copii sărmani, dar pentru aceasta este nevoie și de sprijinul nostru. 

Ajutați-ne să ducem 35 de copii la mare 6 zile, 5 nopți. Acești copii sunt fie din centre rezidențiale, fie foarte săraci, fie ajunși să cerșească. Donează azi în contul Patmos 600 de lei pt. fiecare din cei 35 de copii pentru a acoperi cheltuielile de transport, cazare și masă... sau cât puteți pentru că Poarta Raiului se deschide și cu 1 leu! 
Campania este una transparentă, veți putea cunoaște poveștile acestor copii sărmani, povești postate pe pagina de Facebook: Protoieria Onești!
Când arăţi unui copil fără nici o posibilitate lumea și frumusețea vieții, o simplă experiență de bucurie și frumos le poate schimba destinul. Lor le putem arăta frumusețea vieții în timp ce noi câștigăm Cerul! Vom posta zilnic pe Facebook-ul: Protoieria Onești povestea de viață a fiecăruia, pentru a arăta cât de mult au nevoie în viața lor de un vis împlinit...

Niciun comentariu