Breaking News

latest

DERAPAJ GRAV: O consilieră locală din comuna Cleja, Jud. Bacău, a fost făcută "hoață și proastă" de Primarul comunei!

Derapaj grav al unui primar din Județul Bacău! Primarul Comunei Cleja, Județul Bacău, a jignit o tânără consilieră locală, într-o ședință pu...

Derapaj grav al unui primar din Județul Bacău!


Primarul Comunei Cleja, Județul Bacău, a jignit o tânără consilieră locală, într-o ședință publică. Consiliera locală - Ciuraru Ștefania i-a atras atenția primarului că proiectele depuse de acesta sunt lipsite de viziune. În replică, primarul s-a năpustit verbal asupra consilierei spunându-i că este o hoață și o proastă. Întreaga scenă se poate vedea mai jos:


 
 Am stat de vorbă cu consiliera jignită: 

Nu este prima situatie in care primarul recurge la atacuri de genul acesta. Din punctul lui de vedere eu ar trebui sa tac in fata lui, nu suporta sa fie contrazis de mine si cred ca are legatura cu faptul ca sunt cel mai tanar consilier si sunt femeie.

Se pare că astfel de ieșiri sunt normale la actualul Primar al comunei. Adesea, în lupta sa politică cu opoziția (USR), acesta jignește grav pe oricine îndrăznește să-l contrazică. Liderul consilierilor USR din comuna Cleja condamnă ieșirile primarului:

In politica, la fel ca si in viata, totul se rezolva prin diplomatie. Am înțeles cu toții ca nu suntem acceptați in consiliu de către cei de la putere pt ca se tem de noi. Insultele și calomnia nu ar trebui sa intre la pachet in discuțiile pro și contra pt dezbaterile din consiliul local. Atacuri prin vorbe și prin FAPTE împotriva celor de la opoziție cu intenția de a ne umili, de a ne injosi, de a ne discredita onoarea și reputatia. Alexof Carol George

Niciun comentariu