Breaking News

latest

Dedeman a oferit un premiu în valoare de 15.000 lei, Școlii Gimnaziale nr. 10 din Bacău, la Crosul Național ”Ziua Olimpică” Bacău 2022!

2000 de participanți au umplut străzile din Municipiul Bacău la Crosul Național ”Ziua Olimpică” organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Ro...2000 de participanți au umplut străzile din Municipiul Bacău la Crosul Național ”Ziua Olimpică” organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpica Romana, împreună cu partenerul principal al COSR și al Echipei Olimpice ”Team Romania”, DEDEMAN. 


Încă o dată, la înălțime! Felicitări, dragă echipă a Școlii 10! Locul 1 la Crosul Național "Ziua Olimpică", pentru cel mai mare număr de participanți! Mulțumim tuturor - copii, dascăli, părinți- pentru implicare și mobilizare! Mulțumim organizatorilor pentru oportunitate! Mulțumim, Dedeman, pentru premiu! Școala Gimnazială nr. 10 din Bacău

Mihai Covaliu, președintele COSR, secretarul general George Boroi, directorul Academiei Olimpice Române Simona Tabără Amânar, Violeta Beclea-Szekely, director marketing COSR au oferit premiile câștigătorilor la cele 10 categorii de vârstă. Premiile au constat în biciclete, trotinete, rachete de tenis, seturi mingi tenis pentru primii trei la fiecare categorie. 
Un premiu special, oferit de Dedeman, în valoare de 15.000 lei, a fost câștigat de Școala Gimnazială nr. 10 din Bacău, cea care a avut cea mai numeroasă participare.

Felicitări celor care au luat startul în această cursă! Fiecare participant a primit o medalie, un tricou cu însemnele olimpice și o diplomă #OlympicDay. Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Niciun comentariu