Breaking News

latest

EXCLUSIV: Prețul unei parcări publice în Municipiul Bacău ajunge și la 15 lei per oră!

Aplicația de plăți pentru parcările publice „Bacovia Parking” își produce efectul. S-a DUBLAT prețul parcărilor! „Bacovia Parking” este o ap...

Aplicația de plăți pentru parcările publice „Bacovia Parking” își produce efectul. S-a DUBLAT prețul parcărilor!


„Bacovia Parking” este o aplicație oficială a Primăriei Municipiului Bacău. Aplicația permite achitarea tarifelor pentru utilizarea ocazională a parcărilor publice precum și solicitarea și plata abonamentelor de parcare.

Consiliul Local al Municipiului Bacău a votat lista de tarife pentru parcările publice. Astfel, costurile trebuiau să se resimtă încă din luna aprilie a anului curent, dar abia în luna mai și-au produs efectele. Concret, Municipiul Bacău s-a împărțit în 3 zone cu 3 tipuri de tarife. Pentru zona I, tariful per oră este de 0,60 euro, pentru zona II, tariful per oră este de 0,44 euro, pentru zona III, tariful per oră este de 0,22 euro.

Proasta informare a populației asupra noilor costuri, sau mai bine zis, lipsa informării, a produs panică printre băcăuani. Așa se face că tariful unei parcări publice în zona pieței centrale s-a dublat, de la 1,5 lei/oră la 3 lei/oră.

Am bonul dar pe el nu scrie ca s-a scumpit. Toată lumea cand a văzut ca e 3 lei a crezut ca s-a stricat aparatul si ne-am dus cu toții la cabină sa platim. Cica este pus afiș la intrare dar nu m am uitat. Că sa dublezi prețul așa de pe o zi pe alta nu e normal. Nu e vorba de 3 lei ci de faptul in sine. Anisoara

Sunt zone în Municipiul Bacău unde tarifele ajung și la 15 lei/oră.

Ex: P17-Piata Sud-Parcare rapidă=3 lei ora, peste 2 ore=15 lei ora. 

 

Niciun comentariu