Breaking News

latest

Primele carduri sociale pentru produse alimentare și mese calde au fost deja livrate băcăuanilor!

Primele carduri sociale pentru produse alimentare și mese calde au fost deja livrate către Poșta Română, cu 6 zile în avans față de termenul...Primele carduri sociale pentru produse alimentare și mese calde au fost deja livrate către Poșta Română, cu 6 zile în avans față de termenul asumat contractual, respectiv 15 iunie. În următoarele săptămâni, aproape 900.000 de persoane din Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova si Teleorman vor intra în posesia cardurilor Edenred.

Astăzi am început distribuirea cardurilor sociale pe care vor fi încărcate voucherele de 250 de lei acordate în programul național „Sprijin pentru România”. Edenred.

Tichetele sociale oferite pe suport electronic au o valoare nominală de câte 250 lei, se acordă o dată la două luni până la finalul anului și sunt destinatate pentru achiziționarea de produse alimentare și mese calde. Pe măsură ce se livrează cardurile, se vor face mai multe încărcări până când toți beneficiarii și-au primit prima alocație.

Cardurile pot fi utilizate doar pentru achiziționarea de produse alimentare și mese calde. În cele două regiuni pentru care Edenred emite carduri, rețeaua de parteneri numără peste 15,000 de magazine, o mobilizare impresionantă a micilor comercianți, care s-au alăturat rețelei în doar câteva săptămâni. Comercianţii care doresc să se alăture proiectului se pot înscrie pe pagina Înscriere comerciant rețeaua Edenred | Edenred sau la adresa de e-mail partener-ro@edenred.com.

Niciun comentariu