Breaking News

latest

Băcăuanul - Ștefan Cozma alături de David Popovici, Vald Stancu și Patrick-Sebastian Dinu, sunt campioni europeni de juniori!

David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick-Sebastian Dinu sunt campioni europeni de juniori! Ștafeta masculină de 4x10...


David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick-Sebastian Dinu sunt campioni europeni de juniori!

Ștafeta masculină de 4x100 m liber a României a cucerit AURUL european de juniori la capătul unei curse de infarct. Confirmându-și statutul de mare favorită după ce s-a calificat în finală cu cel mai bun timp din serii, în ultimul act, ștafeta tricoloră în formula David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu a înotat excelent și a încheiat pe primul loc cele opt lungimi de bazin, la mare luptă cu stafeta din Marea Britanie.
Campionul mondial la 100 și 200 m liber David Popovici a luat startul în primul schimb și a condus detașat predând ștafeta cel dintâi. În schimbul doi, Vlad Stancu a reuși șă mențină avantajul și a întors primul, dar a sosit al doilea și tot al doilea i-a predat stafeta lui Ștefan Cozma, în schimbul trei. Pe ultima sută de metri, Patrick Dinu a reușit o cursă fenomenală și, deși a plecat din poziția a doua, a recuperat pe ultimii 50 m și după o cursă umăr la umăr cu reprezentantul Marii Britanii a încheiat primul, aducând aurul pentru ștafeta României.

Cei patru fantastici au reușit să transforme în AUR, argintul cucerit anul trecut la Roma.
Excelentă performanță a tinerilor înotări români la în bazinul de la Otopeni, la Campionatele Europene de înot rezervate juniorilor.

Podiumul la ștafeta masculină 4x100 m liber: 
ROMÂNIA – AUR (3:18.93), Marea Britanie – Argint (3:19.01), Italia – Bronz (3:19.42)

FELICITĂRI, BĂIEȚI!

Niciun comentariu