Breaking News

latest

Prezentabila oneșteancă - Ana Maria Ioniță, reacționează în legătură cu presupusa relație cu Liviu Dragnea!

Presa de scandal vuiește pe tema iubitei lui Liviu Dragnea. În această cursă este atrasă și oneșteanca Ana Maria Ioniță, care ar fi implicat...Presa de scandal vuiește pe tema iubitei lui Liviu Dragnea. În această cursă este atrasă și oneșteanca Ana Maria Ioniță, care ar fi implicată într-o posibilă relație amoroasă cu Liviu Dragnea!

Am contactat-o pe Ana pentru a ne oferi un punct de vedere:

De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui. Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP. Ana Maria Ioniță
Vă facem cunoscut faptul că domnișoara Ana - Maria Ioniță, o tânără cu însușiri stabile proprii, ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP pe București. (detalii aici)

 “Am ales să mă implic în politică pentru că nu mă simt reprezentată și nici în siguranță de actuala clasă politică. Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. 

Cu o prezentă care nu poate fi neobservată, a fost activă și implicată chiar din timpul facultății unde a coordonat proiecte și a fost șefă de grupa. Este o tânăra care activează in domeniul pe care l-a absolvit și o face cu mare plăcere.

Niciun comentariu