Breaking News

latest

Se investesc milioane de euro în Spitalul municipal “Sfânta Maria” Bacău!

Autorităţile din Bacău au anunţat că au investit 4,5 milioane de euro, din banii Consiliului Judeţean (CJ) şi ai Primăriei Municipiului Bacă...Autorităţile din Bacău au anunţat că au investit 4,5 milioane de euro, din banii Consiliului Judeţean (CJ) şi ai Primăriei Municipiului Bacău, în Spitalul municipal “Sfânta Maria”, ca acesta să fie pregătit pentru un nou val de COVID-19. “Zona Unităţii de Primiri Urgenţe, Imagistica (care însumează aparatura RMN, computer tomograf, RX, ecografie), sectorul administrativ şi demisolul sunt pregătite pentru un eventual nou val COVID-19. Suntem pregătiţi! Doar pe nivelul parterului, Spitalul municipal va beneficia de 28 de locuri pentru pacienţi la noul UPU şi 18 locuri pentru evaluare pacienţi (spitalizare de zi) în incinta aceluiaşi spital”. Primar - Lucian Daniel Stanciu Viziteu. 

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea, a subliniat că investiţiile de la spitalul municipal au fost suportate în măsură egală atât de primărie, cât şi de CJ. 

“Investiţia a fost finanţată în proporţie de 50% – 50% de CJ şi Consiliul Local Bacău, respectiv 12 milioane lei, iar dotările pentru funcţionare – în valoare de 4 milioane lei – sunt suportate exclusiv din bugetul Consiliului Judeţean”. Valentin Ivancea.

Niciun comentariu