Breaking News

latest

Tot mai mulți șoferi băuți, prinși de polițiști pe raza Județului Bacău.

La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 19:30, pe DN2-E85, pe raza localităţii Răcăciuni, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit î...La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 19:30, pe DN2-E85, pe raza localităţii Răcăciuni, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din Bacău, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare erau expirate din data de 21 octombrie anul trecut. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. 

La aceeași dată, în jurul orei 21:00, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti, a depistat în flagrant, pe strada Şoimului, un bărbat de 37 ani, din municipiul Huşi,, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 23:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 57 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lupeni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

La data de 03 iulie a.c., în jurul orei 02.00 un bărbat de 40 ani din comuna Gura Văii a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe calea Mărășești din municipiul Onești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

La aceeași dată, în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 43 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Ene din municipiul Bacău, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Niciun comentariu