Breaking News

latest

Cristian Popovici, prezentat oficial la CSM Bacău. Obiectiv - calificarea în play-off-ul L3, în anul următor.

Popovici s-a întors astfel în orașul natal după patru ani, când era antrenorul echipei Aerostar Bacău. Anunțul oficializării numirii sale a ...Popovici s-a întors astfel în orașul natal după patru ani, când era antrenorul echipei Aerostar Bacău. Anunțul oficializării numirii sale a fost întârziat din cauza rectificării bugetare pe care clubul o aștepta. Chiar dacă echipa nu a anunțat în comunicatul de prezentare al antrenorului detalii despre rectificarea bugetară din partea municipalității, putem să presupunem că lucrurile s-au rezolvat. 

Astfel, Cristian Popovici a decis să semneze contractul cu CSM Bacău, convins fiind că poate îndeplini obiectivul trasat alături de conducere, formarea unei echipe care să se bată din vara următoare pentru play-off. Cristian Popovici a mai antrenat echipele FCM Bacău, FC Botoșani, SC Bacău, Dinamo 2, Foresta Suceava, Aerostar Bacău, Metaloglobus București și Știința Miroslava, iar prezentarea pe care o face CSM Bacău este una la superlativ.

El a semnat un contract valabil doi ani, cu drept de prelungire. Obiectivele sale sunt consolidarea formației în primul an (ținând cont că a preluat o echipă retrogradată, cu un lot destul de modest) și calificarea în play-off-ul L3, în anul următor.

Niciun comentariu