Breaking News

latest

Poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului CANTARAGIU IONUȚ de 12 ani, din municipiul Bacău.

Foto: IPJ Bacău UPDATE: Minorul Cantaragiu a fost găsit de polițiști pe raza municipiului Bacău La data de 10 august a.c., poliţiştii au fos...

Foto: IPJ Bacău
UPDATE: Minorul Cantaragiu a fost găsit de polițiști pe raza municipiului Bacău

La data de 10 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului CANTARAGIU IONUȚ de 12 ani, din municipiul Bacău. La data de 05 august a.c., minorul ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent. 

SEMNALMENTE 
Înălţime 1,30 m, greutate 35 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, fața ovală, păr negru, tuns scurt, cu șuvițe blonde în partea frontală. 

ÎMBRĂCĂMINTE hanorac de culoare gri prevăzut cu glugă, tricou de culoare albă, pantalon tip blue-jeans de culoare crem şi încălţat cu şlapi de culoare neagră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112. 

Niciun comentariu