Breaking News

latest

Sorin Mihăilă este noul consilier local, din partea PNL. Acesta îl înlocuiește pe Gabriel Lupu, care a fost numit subprefect al Județului Bacău!

Sorin Mihăilă a fost validat în funcția de consilier local, din partea PNL. Sorin este un antreprenor băcăuan care și-a luat destinul în pr...Sorin Mihăilă a fost validat în funcția de consilier local, din partea PNL. Sorin este un antreprenor băcăuan care și-a luat destinul în propriile mâini acum mai bine de 28 ani, în 1994. Noul consilier îl înlocuiește pe Gabriel Lupu, devenit între timp subprefect al Județului Bacău!

Sunt sigur că prezența lui în consiliul local va aduce un plus de energie și că va contribui serios la inițierea și promovarea unor proiecte de hotărâre benefice orașului. Este un om obișnuit cu provocările, unul care caută soluții, care nu se vaită, nu se lamenteză. Liviu Miroșeanu - Președinte PNL Bacău

Omul de afaceri Sorin Mihăilă are 52 de ani și a început în 1994 o afacere de familie, în comerț. Acum, este partener în comercializarea ferestrelor ADF, iar firma sa este Cliviacom SRL. Acesta a fost adus în politică în anul 2020 de Ionel Palăr!

Niciun comentariu