Breaking News

latest

(VIDEO) SHOW cu dans pe mașini la McDrive Bacău. S-a dat alarma la 112!

Mai mulți petrecăreți din Bacău au mutat petrecerea din clubul Principe în parcarea de la McDrive Bacău. A fost dezmăț total, s-au urcat pe ...Mai mulți petrecăreți din Bacău au mutat petrecerea din clubul Principe în parcarea de la McDrive Bacău. A fost dezmăț total, s-au urcat pe mașini, s-a pus muzică tare și s-a dansat ca la club. Petrecerea a fost repede spartă de 3 mașini de poliție și o dubă de jandarmi. 

Alarma la 112 se pare că a fost dată chiar de o angajată de la McDrive Bacău. S-a lăsat cu amenzi pentru tulburarea ordinii publice!


La data de 28 August a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați prin 112, despre faptul că, mai multe persoane tulbură ordinea publică, în parcarea de pe strada Erou Ciprian Pintea, din localitate. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, unde au identificat mai multe persoane aflate sub influența alcoolului, care tulburau ordinea și liniștea publică. Au fost luate măsuri de sancționare contravențională față de 9 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, în valoare totală de 9.800 de lei. IPJ Bacau

Niciun comentariu