Breaking News

latest

EXCLUSIV: Romeo Stavarache se pregătește să candideze la Primăria Bacău!

Pe surse aflăm că fostul Primar - Romeo Stavarache se pregătește serios de o nouă candidatură la Primăria Bacău. Mai mult, oamen...

Pe surse aflăm că fostul Primar - Romeo Stavarache se pregătește serios de o nouă candidatură la Primăria Bacău. Mai mult, oamenii loiali lui au și început să lucreze la programul de campanie.

Romeo Stavarache a fost primarul municipiului Bacău din anul 2004 până in 2016. La 25 iulie 2014, Direcția Națională Anticorupție a dispus trimiterea în judecată a primarului din Bacău, Romeo Stavarache, pentru cinci infracțiuni de luare de mită, care ar fi fost comise în perioada 2008-2011, suma totală imputată edilului ridicându-se la peste 2,3 milioane de lei.

Romeo Stavarache a fost condamnat la patru ani de închisoare și interzicerea unor drepturi timp de trei ani pentru luare de mită, în noiembrie 2017. A fost eliberat condiționat în vara anului 2019!

În ciuda problemelor cu legea, Romeo Stavarache se bucură în continuare de aprecierea băcăuanilor. Potrivit unor sondaje interne (de partid), Romeo Stavarache ar sta foarte bine în preferințele electoratului local, motiv pentru acesta să profite de ocazie. Mai mult, Romeo Stavarache vine pe un trend de nemulțumire a băcăuanilor față de ultimii 2 primari, trend care pare să favorizeze candidații consacrați! 


Niciun comentariu