Breaking News

latest

A 4-a ediție a festivalului de vin și gastronomie din Bacău s-a desfășurat la berăria Valhalla!

În perioada 24-25 septembrie 2022, la berăria Valhalla Bacău a avut loc festivalul de vin și gastronomie, a 4-a ediție. La festival s-au put...În perioada 24-25 septembrie 2022, la berăria Valhalla Bacău a avut loc festivalul de vin și gastronomie, a 4-a ediție. La festival s-au putut găsi vinuri și spumante medaliate la concursuri naționale și internaționale, fiind prezenți reprezentanții mărcilor de vin consacrate. Organizatorul evenimentului fiind Dincă Cristi - somelier și Manager la Cramele Ratesti!

În prima zi a festivalului, oaspeții au putut degusta o gamă largă de sortimente de vinuri din cele mai alese, dar au putut gusta și meniul special realizat de Chef Covaci Cătălin.

Festivalul de vin este o modalitate simpla si directa de a pune publicul băcăuan in contact cu vinul romanesc, cu cultura si filozofia vinului, dar si de a da posibilitatea vizitatorilor de a petrece cateva ore intr-un cadru relaxat, invatand in acelasi timp cat mai multe despre universul infinit al vinului. Dincă Cristi


 

Niciun comentariu