Breaking News

latest

Bacăul a găzduit ediția cu numărul 7 a Cupei Adamas. 700 de dansatori sportivi au transformat competiția în artă și ritmul în magie.

În acest weekend, Bacăul a găzduit ediția cu numărul 7 a Cupei Adamas, eveniment suținut în totalitate de Consiliul Județean Bacău, pentru c...În acest weekend, Bacăul a găzduit ediția cu numărul 7 a Cupei Adamas, eveniment suținut în totalitate de Consiliul Județean Bacău, pentru care s-a alocat suma de 50.000 lei. 

Timp de două zile, la Centrul de Afaceri și Expoziții, aproximativ 700 de dansatori sportivi de la peste 15 cluburi din țară dar și din Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Franța și Canada, precum și peste 1000 de dansatori din sportul de masă, cu vârste cuprinse între 3 ani și 65 de ani, au transformat competiția în artă și ritmul în magie. 
Iubitorii și admiratorii dansului sportiv, au avut parte de un eveniment peste așteptări, care a completat peisajul cultural desfășurat în acest sfârșit de săptămână și final de toamnă bacoviană, în urbea noastră.

Niciun comentariu