Breaking News

latest

Conceptul imobiliar Avanera, dezvoltat de către Trutzi Real Estate, lansează un nou proiect în Bacău

Ca parte a grupului de firme Trutzi, începând cu anul 2016, Trutzi Real Estate este unul dintre dezvoltatorii imobiliari de gene...

Ca parte a grupului de firme Trutzi, începând cu anul 2016, Trutzi Real Estate este unul dintre dezvoltatorii imobiliari de generație nouă, care pune un puternic accent pe lucrări corect construite, durabile în timp și de o calitate superioară. Compania are o viziune de perspectivă dezvoltând de fapt un stil de viață și nu doar simple clădiri. Toate proiectele au la bază principii solide de utilitate, amenajare corectă a spațiului de locuit, poziționare strategică în cadrul orașului și, cel mai important lucru: nevoia clienților.

Conceptul imobiliar Avanera, dezvoltat de către Trutzi Real Estate, lansează un nou proiect în Bacău. Gândit ca o continuare a proiectelor în curs de dezvoltare, din Suceava și Botoșani, Avanera Bacău își propune să aducă pe piața imobiliară locală un nou standard de calitate, arhitectură și lifestyle.


Ne bucurăm să anunțăm încă un pas în extinderea proiectului Avanera. Avanera Bacău este cel mai nou proiect din portofoliul Trutzi Real Estate. Acesta își dorește să aducă pe piața locală din Bacău un ansamblu imobiliar la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

Niciun comentariu