Breaking News

latest

Doi pompieri și un asistent medical, spulberați de o mașină în timp ce îngrijeau victima unui alt accident!

Evenimentul s-a petrecut în comuna băcăuană Bârsănești, unde o femeie de 65 de ani a fost lovită de o mașină. Prin zonă trecea un echipaj de...


Evenimentul s-a petrecut în comuna băcăuană Bârsănești, unde o femeie de 65 de ani a fost lovită de o mașină. Prin zonă trecea un echipaj de pompieri care se întorcea de la o intervenție. Pompierii au oprit să acorde primul ajutor femeii rănite, împreună cu un cadru medical, dar au fost acroșați de o altă mașină.

„Pe raza comuna Bârsănești, o femeie de 65 de ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism. Pentru acordarea de îngrijiri medicale a oprit un echipaj din cadrul ISU Bacău ce se întorcea de la un incendiu, iar la un moment dat, doi lucrători ISU și o altă persoană ce acorda îngrijiri medicale, au fost accidentați de un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani. Victimele, femeia de 65 ani, un lucrător ISU și cealaltă persoană au fost preluate de ambulanță, fiind conștiente. Celălalt lucrător ISU a rămas la fața locului acuzând dureri ușoare la o mână”, a declarat inspectorul Măriuca Amariei, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Niciun comentariu