Breaking News

latest

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor in vizită de lucru în județul Bacău. S-a verificat stadiul lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor!

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor in vizită de lucru în județul Bacău. S-a verificat stadiul lucrărilor de apărare împotriva inundații...Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor in vizită de lucru în județul Bacău. S-a verificat stadiul lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor!


Am efectuat astăzi o vizită de lucru în județul Bacău, Valea Ghimeșului, unde am discutat cu primarii localităților din zonă și specialiștii din cadrul Apele Române despre stadiul lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor. Tánczos Barna


Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) anunţa în 2021 începerea lucrărilor de apărare împotriva inundaţiilor în comuna Ghimeş-Făget (judeţul Bacău), valoarea investiţiei fiind de 5,5 milioane de lei. 

"Au început lucrările de apărare împotriva inundaţiilor în comuna Ghimeş-Făget, din judeţul Bacău. Acestea au ca scop final stabilizarea albiei şi a malurilor, atât pe râul Trotuş, cât şi pe pârâul Aldămaş, la confluenţa cu Trotuşul. Valoarea investiţiei este de 5,5 milioane de lei şi face parte dintr-un proiect mai amplu, derulat de Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Siret - Apele Române Siret, de amenajare a râului Trotuş şi a afluenţilor săi pe tronsonul Ghimeş-Urecheşti", se menţionează într-un comunicat al ANAR. 
Tánczos Barna a verificat stadiul lucrărilor!
Am trecut în revistă execuția lucrărilor din cadrul proiectului de amenajare a râului Trotuș și afluenți pe tronson Ghimes – Urechesti, judetul Bacau. Valoarea totală a investiției multianuale este de peste 500 de milioane de lei. Ca parte a proiectului, în 2021 am demarat lucrări de amenajare a râului Trotuș și a afluenților în comuna Ghimeș-Făget, o zonă puternic afectată în trecut de fenomene extreme. Am vizitat astăzi lucrările finalizate care vor proteja locuitorii și bunurile acestora. Tánczos Barna

Niciun comentariu