Breaking News

latest

MONCLER INDUSTRIES YIELD extinde fabrica din Bacău. Vezi oportunitățile de angajare!

Lucrările de construcție înaintează conform planului și compania recrutează activ.  Construcția fabricii Moncler Industries Yield din Bacău ...Lucrările de construcție înaintează conform planului și compania recrutează activ. Construcția fabricii Moncler Industries Yield din Bacău înaintează potrivit planului și se va încheia până la finalul anului în curs. Extinderea fabricii Moncler Industries Yield crează oportunități de angajare în regiune atât pentru noii absolvenți cât și pentru angajații cu experiență.

Noua clădire se va întinde pe 8.000 de metri pătrați și va include un nou spațiu de producție dotat cu tehnologii de ultimă generație, precum și un centru de cercetare și dezvoltare, care va continua să dezvolte tehnici inovatoare de produs.

Odată ajunsă deplin operațională, noua unitate va găzdui peste 300 de persoane, ceea ce va aduce capacitatea Moncler Industries Yield la un total de aproximativ 1.500 de angajați. 

Construcția urmează să fie finalizată până la finalul anului 2022. Va fi o clădire sustenabilă, de ultimă generație, conformă cu unul dintre cele mai recunoscute sisteme de certificare de mediu. 

Punând oamenii pe primul loc și având o misiune clară de a contribui la bunăstarea și echilibrul vieții profesionale si personale a angajaților, Moncler a decis să construiască și o grădiniță, pentru copiii acestora. Grădinița va fi destinată copiilor cu vârste cuprinse între trei și șase ani și va fi prima grădiniță privată, operată de o companie din județul Bacău. Grădinița va implementa o metodă de educație inovatoare, recunoscută la nivel mondial, bazată pe învățarea experiențială, și va cultiva un mediu care încurajează potențialul copiilor prin interacțiune, autonomie, explorare și comunicare.


Moncler Industries Yield: misiune și istorie 


România are o tradiţie îndelungată în industria de textile şi confecţii, ce s-a potrivit întotdeauna cu Moncler. De când Moncler și-a început operațiunile directe în zonă în 2015, fabrica a evoluat în mod constant, devenind un reper în materie de calitate și inovație, precum și una dintre ele mai avansate fabrici din punct de vedere tehnologic din Europa.

Misiunea Moncler a fost întotdeauna de a inova: învățând permanent, îmbunătățind și realizând produse de cea mai bună calitate. Fiind una dintre cele mai mari fabrici din zonă, prezența Moncler în România nu se rezumă doar la fabricarea celebrelor sale geci de puf; Moncler Industries Yield a devenit un angajator cheie în regiune, oferind locuri de muncă la standarde înalte.

După aproape șapte ani în Bacău, Moncler își reînnoiește angajamentul față de comunitatea locală, prin extinderea capacității de producție și a oportunităților de angajare. Astfel, Moncler își întărește statutul de cel mai performant centru de excelență din regiune.

Oamenii în centrul atenției


Atragerea, recrutarea și dezvoltarea talentelor este o prioritate-cheie pentru companie, care susține creșterea profesională și dezvoltarea competențelor angajaților, prin programe dedicate de training și un mediu dinamic. Moncler Industries Yield oferă copiilor angajaților șansa de a face programe de stagiatură pe timp de vară, cultivând astfel o pasiune pentru industria textilă în reprezentanții generației viitoare.

Totodată, compania oferă un spectru larg de beneficii angajaților, cum ar fi tichete de masă, controale și investigaţii medicale periodice, transport la și de la fabrică, consultații anuale oftalmologice și vouchere Back to School pentru a sprijini nevoile educaționale ale copiilor.

Oportunități de angajare:

Moncler Industries Yield își propune să angajeze: 

 • Proaspăt-absolvenți, de preferat cu diplomă în domeniul tehnic
 • Proaspăt-absolvenți ȋn proiectare tipare ȋmbrăcăminte specializați în adaptarea tiparelor de design în tipare de fabrică
 • Operatori generici cu aptitudini pentru a lucra cu maşini de ultimă generație în procesul de producție
 • Operatori de mașini speciale pentru a lucra pe mașini de șablon, laser, de tăiat și de brodat de înaltă tehnologie
 • Supervizor de linie, care supraveghează și gestionează operațiunile zilnice ale liniei de producție, asigurându-se că procesul de producție se desfășoară fără probleme și eficient
 • Operatori confecționeri calificați în domeniu sau persoane dornice să învețe utilizarea maşinilor de cusut
 • Tehnologi de linie cu experiență in industria textila și producție
 • Operatori masini de cusut cu experiență 
 • Tehnicieni de producție cu experiență în planificarea, lansarea și urmărirea producției
 • Specialiști în confecționare prototipuri, cu experiență în îmbrăcăminte de exterior
 • Tehnicieni și controlori de calitate pentru a asigura conformitatea produselor cu standardele de calitate ale companiei de-a lungul lanțului de aprovizionare;

Persoanele fără experiență pot aplica și pentru postul de operator, deoarece toți candidații beneficiază de cursurile de formare oferite de Moncler Industries Yield Academy.

CV-urile pot fi trimise pe adresa de mail info.hr@moncler.com
  

Niciun comentariu