Breaking News

latest

Sute de garaje urmează să facă loc spațiului verde, parcărilor, și locurilor de joacă.

Primăria Municipiului Bacău anunță că în luna octombrie urmează demolările în zona Bicaz 13 cu 23 de garaje,  Electricienilor cu...

Primăria Municipiului Bacău anunță că în luna octombrie urmează demolările în zona Bicaz 13 cu 23 de garaje,  Electricienilor cu 22 de garaje și 5 garaje pe strada Ștefan cel Mare 34.

De la 1 noiembrie, se intra pe Aleea Parcului 12-18, unde sunt 49 de garaje, pe Mărășești 12 – 59 de construcții și pe Lucrețiu-Pătrășcanu intersecție cu 9 Mai 29 – 45 de garaje. În același timp, până la finalul anului mai sunt vizate cinci străzi: Gării, Ștefan cel Mare, Cornișa Bistriței, Mărășești, 9 Mai cu Unirii, dar vom face public locațiile punctuale la acel moment. 

În unele zone se va intra cu reparații, amenajare de parcări, în altele vom avea proiecte integrate. 

"Vă invit să îi întrebați pe consilierii locali de aceste proiecte, întrucât nu toate proiectele de resistematizare sunt aprobate în consiliu, deși este evident că ele aduc un plus de confort pentru toți cetățenii, nu doar pentru cei care aveau garaje acolo", a declarat primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Niciun comentariu