Breaking News

latest

Andrei Enache - "I'LL BE BACK SOON!"

Dragă ȘCOALĂ MIRON COSTIN BACĂU!  În luna aprilie a anului trecut, am intrat pentru prima dată în "interiorul" tău...p...

Dragă ȘCOALĂ MIRON COSTIN BACĂU! 

În luna aprilie a anului trecut, am intrat pentru prima dată în "interiorul" tău...plin te teamă... datorita discutilor avute cu cei ce nu TE CUNOAȘTEAU, dar foarte încrezator că TOTUL VA FI BINE!

...

Acum, la cateva luni, aș vrea să transmit un mesaj tuturor "actorilor" ce fac ca această școala să fie UNA MINUNATĂ!

Dragi elevi...sunteți MINUNAȚI... pentru că DRAGOSTEA și SETEA de CARTE ne-a adunat pe toți sub același acoperiș, în lumea tainelor învătăturilor și a cărților, o lume care v-a facut să fiți mai INDEPENDENȚI, mai plini de DEMNITATE,CUNOȘTINȚE, DRAGOSTE față de tot ce e frumos și util pentru formarea voastră ca personalitate.
Folosiţi raţional orice moment al procesului de studiu, pentru a acumula cunoştinţele necesare, pentru a vă afirma în lumea contemporană şi, în acelaşi timp, pentru a răscumpăra eforturile părinţilor şi dascălilor care vă îndrumă în viaţă.

Dragi părinţi...sunteti EXCEPȚIONALI...pentru că VOI sunteți speranța copiilor voștri că TOTUL în lumea asta se poate SCHIMBA... să nu uitați să le oferiți, DRAGILOR VOȘTRI COPII, ori de câte ori va fi nevoie SPRIJIN, ÎNȚELEGERE, COMUNICARE și APRECIERE. 
Vă mulțumesc pentru că  ne-am DEMONSTRAT că împreună ne putem uni eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii BINELUI.

Vă doresc ca VIITORUL să fie de bun augur, cu realizări pe potriva așteptărilor, un VIITOR în care valoarea voastră să aducă EDUCAȚIA mai aproape de standardele MODERNE.

Dragi colegi...vă transmit urări de sănatate, performanțe, inspirație și rezistență...Vă apreciez mult pentru înţelepciunea şi răbdarea, nobleţea şi onestitatea, sacrificiul şi munca colosală depusă în formarea şi educarea copiilor. Vă mulțumesc pentru faptul că dăruiți zilnic elevilor o părticică esenţială din competenţele, experienţa şi personalitatea DUMNEAVOASTRĂ copiilor. Sunt convins că înaltul simţ de responsabilitate, nivelul profesionist şi dorinţa dumneavoastră de a contribui la formarea personalităţii fiecărui copil ne vor ajuta să educăm împreună şi în continuare adevăraţi cetăţeni cu un înalt nivel de intelectualitate şi responsabilitate.

Vă mulţumesc pentru faptul că ţineţi la PRESTIGIUL profesiei. 

VĂ MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU CE AȚI FACUT cu OMUL ANDREI ENACHE...pentru faptul ca ați FOST și SUNTEȚI alături de mine, pentru faptul că ÎMPREUNĂ AM FORMAT O FAMILIE...FAMILIA #MIRON_COSTIN...care în urma unui eveniment nefericit a demostrat cat de UNITĂ ESTE...DRAGII MEI! VĂ ROG SA FIȚI UNIȚI ȘI SĂ DEMONSTRAȚI CĂ SUNTEȚI O FORȚĂ...

SUNT MANDRU DE VOI!

NU AM INCERCAT NICIODATĂ SĂ FIU "SEFUL" VOSTRU! Am încercat să fiu PRIETENUL VOSTRU și sunt fericit că am reușit!

Mi-e dor de voi!

IUBESC și voi IUBI SCOALA MIRON COSTIN pentru ca m-ati facut să mă simt minunat. Din acest motiv și pentru ca NU mă consider  vinovat de ceea ce am fost acuzat vreau sa va spun doar un lucru...

"I'LL BE BACK SOON!"

Comunicat! 

Niciun comentariu